OUTLANDER

Mitsubishi Outlander – Posebna ponuda za modelsku godinu 2016

Iskoristite posebnu ponudu za preostale modele iz 2016 godine: cijena od 263.900 kn za model Intense Plus uključuje dizelski motor od 2.200 cm3, 150 KS te 4WD pogon i ručni mjenjač sa 6 brzina. Jedini u kategoriji može prevesti sedam putnika u tri reda sjedala, od kojih se treći red praktično sklapa u podnicu prtljažnika. Za bolju vidljivost na raspolaganju su Vam i potpuno nova Bi-Led glavna svjetla, prednja svjetla za maglu i kamera straga za lakše i preciznije parkiranje. Led dnevna i stražnja svjetla se podrazumijevaju, baš kao i atraktivni dvobojni naplatci od 18“.

Interijer obiluje svime što se očekuje od modernog SUV-a: dvozonska automatska klima, detalji intrumentne ploče obloženi kožom, volan u kombinaciji fine kože i klavir lak izvedbe, blue tooth povezljivost, dodirni zaslon, premium audio uređaj od 710 W sa 8 zvučnika i odvojenim niskotoncem (Intense Plus), Bi-LED glavna svjetla (Intense Plus), tempomat i još mnogo, mnogo toga.

Drugi SUV te kategorije i opreme naprosto ne možete naći na tržištu! Uz svaki Mitsubishi ide i petogodišnje jamstvo bezbrižne vožnje.

Stoga Vas pozivamo da provjerite jedinstvene karakteristike Outlandera kod ovlaštenih Mitsubishi Motors partnera.